StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шарліз Терон розсекретила свого нового бойфренда-модель

17 травня 2023, 22:27
Закохана акторка не стала ховатися від папараці під час прогулянки з Алексом Димитрієвичем.
Шарліз Терон
Шарліз Терон зустрічається з моделлю Алексом Димитрієвичем / ua.depositphotos.com

Південноафриканська та американська акторка Шарліз Терон знайшла собі нового бойфренда. Чутки про її нові стосунки стали ходити ще в січні, проте папараці вперше вдалося отримати неспростовні докази, повідомляє Daily Mail.

У мережі з'явилися знімки, на яких Шарліз вийшла на обідню прогулянку з моделлю на ім'я Алекс Димитрієвич - пара трималася за руки, і прямувала в ресторан. Закохані виглядали щасливо і дуже розслаблено.

Відомо, що Алекс на рік молодший за 47-річну Шарліз, знімався в основному для спортивних видань. Однак його професійна діяльність виходить за рамки модельного бізнесу. Він також є директором з дизайну та співзасновником кількох фірм.

відео дня

Шарліз Терон відома своєю нелюбов'ю до інтрижок. Вона завжди заводила тривалі стосунки з чоловіками, проте жодні з них так і не закінчилися шлюбом - акторка ніколи не була заміжня. У грудні 2014 року вона прийняла пропозицію руки і серця від актора Шона Пенна, з яким зустрічалася з 2013 року, проте рік по тому пара розпалася.

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти