StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"З духом гнильці": путініст Галкін злетів з котушок і налетів на Пугачову

22 квітня 2024, 18:16
108085
Актор-путиніст Борис Галкін сказав, що Алла Пугачова веде гру "з духом гнильці".
Алла Пугачова
Борис Галкін "наїхав" на Пугачову / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Російський актор Борис Галкін, який підтримує повномасштабне вторгнення Росії в Україну, ніяк не може пережити, що Алла Пугачова публічно засудила терористичний режим Кремля і поїхала жити в Ізраїль.

Путініст вважає, що в поведінці співачки немає співчуття і розуміння того, що відбувається у світі, повідомляють росЗМІ.

відео дня

"Це дуже погана гра - та, що веде Пугачова. Гра з духом гнильці, людської старезності, вичерпності людських ресурсів, коли хоч що-небудь, але ще взяти і видати. Гра на крові, насправді, без співчуття, без глибини розуміння всього того, що відбувається у світі, без єдиного руху душі, яку все-таки треба відчувати, берегти", - сказав Галкін.

Додамо, це вже не вперше Борис Галкін висловлюється в бік Пугачової в стилі зомбованих телевізором жителів країни-окупанта.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, Лоліта розповіла, що після скандалу з "голою" вечіркою Насті Івлєєвої, Алла Пугачова порадила їй бути розумнішою. Також Лоліта висловила свою думку щодо Пугачової, яка публічно засуджує терористичну політику Кремля, і заступилася за неї.

А також нещодавно Софія Ротару привітала Аллу Пугачову з 75-річчям, хоча їх завжди вважали суперницями на сцені. Шанувальники вважають, що таким чином Ротару пішла на примирення з Пугачовою.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти