StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рублі не пахнуть: зрадниця Ані Лорак пожаліла росіян

28 березня 2024, 12:00
Ані Лорак цинічно поспівчувала росіянам після теракту в "Крокусі" і оголосила про скасування концерту.
Ані Лорак
Ані Лорак висловила співчуття росіянам / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Зрадниця України Ані Лорак, яка продовжує жити і заробляти криваві рублі в терористичній РФ, оголосила, що її концерт 19 квітня в "Крокусі" не відбудеться.

На своїй сторінці в соцмережах Лорак опублікувала пост і висловила співчуття всім постраждалим після теракту в "Крокус Сіті Холі".

відео дня

"Мої дорогі. Немає слів, щоб описати почуття від того, що сталося в нашому улюбленому "Крокусі Сіті Холлі". Мої співчуття всім сім'ям, які торкнулася цієї трагедії. Якнайшвидшого одужання постраждалим", - написала Лорак.

Також Лорак повідомила, що найближчим часом організатори оголосять нову дату і майданчик концерту.

Зазначимо, в той час, коли щодня країна-окупант Росія вбиває невинних жителів України, співачка-зрадниця вирішила показати весь свій цинізм і поспівчувати росіянам, забувши про те, що коїться в її рідній країні.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини по темі

Додамо, днями Ані Лорак відверто розповіла,яким буде її весілля з Ісааком Віджраку, якщо така подія трапиться. При цьому прямої відповіді на запитання, наскільки ймовірно, що одруження буде швидким, співачка давати не стала.

А також з'явилися чутки, що саме Кіркоров порадив Ані Лорак якнайшвидше змінити паспорт, щоб не втрачати можливість заробляти в Росії.

Читайте більше про Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти