StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російський актор, який підтримував Україну, перейшов на "темну сторону"

18 липня 2023, 16:10
173853
Олексій Серебряков зганьбився пропагандистською заявою.
Олексій Серебряков повільно змінює свою точку зору
Олексій Серебряков повільно змінює свою точку зору / скріншот YouTube

Російський актор Олексій Серебряков, який свого часу критикував Путіна і його терористичний режим, раптом видав жалісливу слізливу історію в дусі кремлівської пропаганди і навіть пустив сльозу.

Зокрема, російські пропагандистські телеграм-канали шерять відео, на якому артист, ридаючи розповідає про дівчинку з тимчасово окупованої Горлівки, якій відірвало кінцівки. Артиста нібито немає в соціальних мережах і тому замість нього відео опублікував путініст і затятий прихильник війни, соліст групи Любе Микола Расторгуєв.

Російський актор, який підтримував Україну, перейшов на 'темну сторону'
Рекомендуємо:

відео дня

На відео - плачучий російський актор Серебряков:

Обозреватель повідомив, що Серебряков, який живе не в терористичній Росії, а в Канаді, звернувся до російських фондів, які вже рік разом з дівчинкою світяться в пропагандистських шоу.

"У своєму відео Серебряков не згадав про розв'язану Путіним війну в Україні. Росіяни могли б здогадатися, що саме російські терористи несуть відповідальність за горе, яке спіткало сім'ю дівчинки, але на росТБ наполегливо доводять, що саме українці обстріляли Горлівку", - пише видання.

Сім'я дівчинки, яку люблять окупанти
Сім'я дівчинки, яку люблять окупанти / скріншот

Нагадаємо, раніше російського актора Олексія Серебрякова, який тривалий час жив у Канаді, розкритикували після повернення на батьківщину.

Раніше артист неодноразово критикував РФ, але нещодавно повернувся в країну. Це викликало обурення росіян. Зокрема пропагандист Денис Сорокін заявив, що Серебряков не вибачився за свої слова, тому не має права жити в Росії.

Главред також писав, що відомий російський актор Олексій Серебряков відповів на численні звинувачення в русофобії на свою адресу, підкресливши, що вважає себе назавжди абсолютно російською людиною.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти