StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вирішила зробити щось кардинальне": Злата Огневич здивувала зміною іміджу

24 січня 2024, 13:05
2954
Співачка натякнула на новий досвід, який надихнув її на екстремальні зміни.
Злата Огневич
Злата Огневич кардинально змінила імідж / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич не боїться експериментів із зовнішністю і використовує їх в якості своєрідної терапії в залежності від емоційного стану. Так нещодавно у своєму блозі в Instagram артистка заінтригувала шанувальників підготовкою до нового луку.

Огневич натякнула, що в її житті, особистому або творчому, настають зміни, у зв'язку з чим вона жадає не тільки внутрішніх, але і зовнішніх змін. Почати вона вирішила з зачіски.

"Час від часу в залежності від періоду й обставин мого життя у мене відбуваються певні зміни. Вони пов'язані чи то з особистим життям, чи то з творчістю… І зараз я вирішила знову зробити щось кардинальне"", - поділилася Злата.

відео дня

Вона опублікувала фото "до" і "після": перше - з салону краси, друге - вже з дому з новою стрижкою. Огневич позбулася своїх довгих локонів нижче лопаток, і без жалю зробила подовжене каре до плечей. Нова стрижка і справді додала свіжості її образу. Тепер шанувальники, здивовані метаморфозами співачки, будуть і в її творчості очікувати приємних сюрпризів.

Злата Огневич
Злата Огневич кардинально змінила імідж / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Раніше стало відомо, що українській акторці і народній артистці Ользі Сумській довелося в екстреному порядку перервати відпустку в Австрії і повернутися до України для отримання медичної допомоги.

Також колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво назвав причину, через яку залишився в Україні під час війни, хоча мав можливість безперешкодно покинути країну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти