StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Раміна Есхакзай розкритикувала Євгена Клопотенка та відмовила йому в інтерв'ю

23 квітня 2023, 18:49
25960
Між блогеркою і кулінаром зав'язався конфлікт після відео першої зі Світланою Лободою.
Раміна Есхакзай, Євген Клопотенко
Раміна Есхакзай назвала Євгена Клопотенка лицеміром / instagram.com/raminalalala, instagram.com/klopotenko

Українська ведуча і блогерка Раміна Есхакзай стала популярна завдяки своїм інтерв'ю з відомими особистостями - зірками, політиками і громадськими діячами. Зараз вона планує новий випуск, і поцікавилася у шанувальників на своїй сторінці в Instagram, кого б вони бажали побачити в якості її гостя.

У процесі опитування з'ясувалося, що Есхакзай відчуває особисту неприязнь до українського шеф-кухаря і популяризатора української кухні Євгенія Клопотенко. І це взаємно.

Незважаючи на те, що Клопотенко вважають не тільки талановитим кулінаром, а й медіаперсоною, яка у своїй любові до всього українського гідна наслідування, заслуги Євгена здаються Раміні не досить сильною мотивацією, щоб вона запросила його на інтерв'ю - раніше кухар невтішно відгукувався про ведучу.

відео дня

Зокрема він розкритикував Есхакзай за те, що та взяла інтерв'ю в української співачки Світлани Лободи, яка до повномасштабної війни в Україні успішно будувала кар'єру в країні-окупанті, проте зараз розірвала з нею всі зв'язки, і займається волонтерством на користь співвітчизників.

Блогерка затаїла на Клопотенко образу і назвала його лицеміром, підкресливши, що запрошувати його на інтерв'ю вона категорично не згодна.

Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай назвала Євгена Клопотенка лицеміром / instagram.com/raminalalala

Раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях любові він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише одній коханій - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без натяків прокоментував чутки про свою гомосексуальність - Клопотенко чесно зізнався, що зміг би зробити камінг-аут.

Інші новини про Євгена Клопотенка:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти