StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Володимир Пресняков публічно зізнався, що тяжко хворий - перші деталі

14 серпня 2024, 22:16
1819
Путініст Пресняков попередив жителів країни-терориста, що серйозно хворий.
Владимир Пресняков, Никита Пресняков
Володимир Пресняков захворів на запалення легенів / колаж: Главред, фото: t.me/vladimirpresnyakov

Російський співак Володимир Пресняков, який у захваті від страшного кривавого вторгнення РФ в Україну, зізнався, що захворів на запалення легенів.

На своїй сторінці в соцмережах любитель диктатора Путіна повідомив фанатів про хворобу і через це він вирішив перенести кілька найближчих концертів, які повинні були пройти у Світлогорську.

відео дня

"Улюблений мій Калінінград, так сталося, що я захворів на запалення легенів. І мені як мінімум треба тиждень лікуватися. Ну п'ять днів, не знаю. На жаль, я змушений перенести концерти, на які дуже чекав після відпустки", - поскаржився путініст.

Дивіться відео, в якому Володимир Пресняков розповів про свою хворобу:

Володимир Пресняков скасував концерти
Володимир Пресняков скасував концерти / фото: скрін t.me/vladimirpresnyakov

Хто такий Володимир Пресняков?

Володимир Пресняков - радянський і російський естрадний співак, музикант-клавішник, композитор, аранжувальник, танцюрист брейк-дансу та актор.
У 2022 році Пресняков підтримав вторгнення Росії в Україну, заявив про передання гонорару з концерту в "Крокус Сіті Холі" учасникам вторгнення в Україну. 7 січня 2023 року внесений до санкційного списку України, оскільки Пресняков "висловив свою підтримку російським окупантам і жорстокій війні РФ проти України, виступив із концертами для "рятувальників-миротворців", які руйнують українські міста та вбивають мирне населення під гаслами "Віримо і чекаємо" і "МіZaМир"".

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, путіністка Доліна потрапила в дуже незрозумілу ситуацію через яку втратила кругленьку суму. РосЗМІ StarHit написало, що невідомі, прикинувшись співробітниками спецслужб, переконали Доліну в тому, що їй потрібно продати квартиру, оскільки нею зацікавилися шахраї.

А також Слава Дьомін припустив, що Олег Винник має хибне уявлення про своїх фанатів. Винник вважає, що на нього "чекають мільйони" і саме з цієї причини він вирішив випустити нову пісню після тривалого мовчання.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти