StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова полетіла з Росії до Ізраїлю відразу після похорону Юдашкіна

12 травня 2023, 15:35
Алла Пугачова приїжджала в країну-агресор РФ, щоб попрощатися зі своїм другом, модельєром Валентином Юдашкіним. Але потім швидко полетіла до Ізраїлю.
Алла Пугачова приїхала на похорон Юдашкіна
Алла Пугачова приїхала на похорон Юдашкіна / Колаж:Главред, Фото Комсомольська правда

Легендарна радянська естрадна співачка Алла Пугачова покинула країну-агресор Росію - відразу після того, як закінчилися похорони її давнього приятеля, відомого модельєра Валентина Юдашкіна. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на коментар помічниці Пугачової Олени Чупракової.

Справа в тому, що коли стало відомо про приїзд Пугачової на похорон Юдашкіна, російські пропагандисти та інші світські лизоблюди путінського режиму почали жорстко критикувати співачку, яка разом з чоловіком-коміком Максимом Галкіним не підтримує війну, розв'язану диктатором Путіним проти України. Особливо старалася в образах колишня актриса (відома за роллю Червоної шапочки) Яна Поплавська. Чупракова не витримала і заступилася за роботодавицю.

"Вона вже поїхала, а ви все заспокоїтися не можете. Не живеться вам без Пугачової", — написала вона в коментарях до посту Поплавської.

відео дня

Пізніше в коментарях російським пропагандистським ЗМІ Чубракова підтвердила, що Пугачова полетіла з країни-агресора в Ізраїль ще 7 травня.

"Алла Борисівна полетіла ще 7 числа (на наступний день після похорону Юдашкіна - Главред). Так, в Ізраїль", - підсумувала Чупракова.

Нагадаємо, раніше раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилітала в РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти