StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пугачова написала приурочене до 9 травня звернення: росіяни в істериці

9 травня 2023, 15:28
Росіяни в черговий раз охрестили Аллу Пугачову "зрадницею".
Алла Пугачова
Алла Пугачова написала звернення до 9 травня: росіяни в істериці / скріншот YouTube

Співачка Алла Пугачова, яка покинула Росію незабаром після початку війни в Україні, опублікувала пост до 9 травня, чим розлютила росіян.

На своїй сторінці в Instagram вона розмістила фото ветеранів Другої світової війни, супроводивши їх підписом: "де ж ви тепер друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні".

Росіяни в черговий раз охрестили Примадонну "зрадницею", а ось адекватні користувачі Мережі впевнені, що ветеранам, які пройшли Другу світову війну було б соромно за те, що зараз творить Росія.

"Зрадили ви пам'ять тих людей, які колись воювали за мир! Коли Буданов закликає вбивати росіян, Ви очі закриваєте, щоб правду не бачити", "Ці люди воювали не за те, щоб цієї ночі українці сиділи в бомбосховищах від путінських ракет", "Ті, що пройшли війну, знають ціну перемоги, ніколи б не допустили жаху, який твориться сьогодні!", "В труні перевертаюся зараз від такої ганьби", "Вони зараз в трунах перевертаються від того, що Росія творить", - писали в коментарях під публікацією Пугачової.

Алла Пугачова опублікувала пост до 9 травня
Алла Пугачова опублікувала пост до 9 травня / скріншот

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилетіла в рф, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Очевидці зазначили, що на церемонії прощання Примадонна трималася подалі і намагалася контактувати з усіма по мінімуму, що викликало у преси багато питань.

Дивіться відео про те, як Пугачова в країні-окупанті з улюблениці народу перетворилася на ворога:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти