StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Positiff відверто розповів, як його змінило розлучення з подружкою Каменських

23 січня 2024, 23:44
Олексій Завгородній зізнався, за що цінує досвід розриву відносин з Анною Андрійчук.
Олексій Завгородній, Positiff, Позитив
Positiff розповів, як розлучення з Андрійчук поліпшило його нинішні відносини / колаж: Главред, фото : instagram.com/positiff

Український співак Олексій Positiff Завгородній познайомився зі своєю колишньою дружиною, дизайнером Анною Андрійчук, коли був ще зовсім юним. До весілля пара зустрічалася 7 років - вони уклали офіційний шлюб в 2013 році.

У 2021 році, 8 років потому, Завгородній і Андрійчук прийняли спільне рішення закінчити відносини. У пресі колишнє подружжя відгукуються один про одного позитивно, проте багато подробиць про розлучення і його причини не розголошують.

Нещодавно Позитив в інтерв'ю для видання Viva! повідомив, що вважає розставання з Андрійчук повчальним і трансформуючим. Завдяки розлученню артист в нових відносинах зумів створити більш здорову атмосферу.

відео дня

"Це була довга робота над собою. Я проаналізував свої помилки, усвідомив в яких ситуаціях я мав рацію. ... Зараз у нових стосунках я зовсім інша людина. Я став більш свідомий, уважний та спокійний. Я навчився коректно будувати діалог, бо вірю, що здорова комунікація - це головне", - розмірковує Завгородній.

Артист приховує нову обраницю, про роман з якою стало відомо навесні 2022 року. Позитив лише зазначає, що вже готовий створити з нею сім'ю, і планує весілля, про яке мріє його кохана. Серед можливих кандидаток на серце Олексія відзначають танцівницю Юлію Сахневич, в парі з якою він брав участь в шоу "Танці з зірками" в 2020 році. Однак ні співак, ні хореограф це припущення не коментують.

Раніше українська акторка і ведуча Лілія Ребрик розповіла про мінуси нової вагітності. Вона проходить цей шлях вже втретє, але нинішній досвід артистка вважає абсолютно унікальним.

Також легендарний співак Андрій EL Кравчук жорстко розпік Ані Лорак та інших українських артистів, які втекли в країну-окупанта виступати за криваві кремлівські рублі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти