StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це блюзнірство": популярний російський співак відмовився виступати на Донбасі

13 вересня 2022, 15:29
Улюблена позиція "і вашим, і нашим" - спосіб життя багатьох артистів.
Сергій Пєнкін
Сергій Пєнкін / Instagram

Російський артист і співак Сергій Пєнкін відмовився виступати в окупованому армією РФ Донецьку. На думку артиста, співати серед руйнувань і покалічених людських життів – це блюзнірство.

Про це він розповів в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак. Він також згадав, що потрапив до списку заборонених артистів в Україні через те, що виступав в окупованому Росією Криму.

Як не тиснула на нього Собчак, Пєнкін так і не окреслив чітко свою позицію по Україні і Донбасу. Він не визнав Росію окупантом, але і не став на бік України. Він також відмовився коментувати дії виїхали з Росії зірок.

На питання про те, чи готовий він виступати в Донецьку, артист відповів, що йому це буде важко. "Мені важко там буде виступати, тому що серед ось цієї розрухи, цих людей, мені здається це блюзнірство. Мені здається, що це боляче", - заявив артист.

За його словами, справа навіть не в тому, чи дадуть йому звання після виступу на Донбасі. "Справа навіть не в званні. Я не готовий відповісти на це питання про Донбас. Я в прострації, мені за все боляче. Я не знаю, як відповісти. Всіх грошей не заробиш", - "злився" Пєнкін.

Тим не менш, він також додав: "Я не хочу бути другосортним за кордоном, я хочу бути першим тут".

Нагадаємо, раніше український шоумен і уродженець Києва Вадим Абрамов, який українцям відомий насамперед як ведучий передачі" Ревізор " на Новому каналі, став ведучий нового розважального проекту на ТБ країни-агресора - "чотири дачі". На це звернули увагу українські користувачі сервісу tiktok.

Тепер Абрамов їздить по різних регіонах країни-агресора і разом з учасниками шоу інспектує їх дачі.

Абрамов допомагає росіянам перевіряти дачі один одного і ставити об'єктивні бали. Разом з дачниками він пробує їх консервацію, настоянки, мед та інше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти