StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подруга Петросяна відповіла, як з'явилася дитина у 78-річного гумориста

14 березня 2024, 16:53
Клара Новікова натякнула, яким чином народилося немовля у старого Петросяна з молодою дружиною.
Татьяна Брухунова, Евгений Петросян
Клара Новікова прокоментувала поповнення в сім'ї Петросяна / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Учора дружина старого путініста Євгена Петросяна, який у дикому захваті від страшного терористичного нападу РФ на Україну, Тетяна Брухунова шокувала громадськість новиною про поповнення в їхній родині.

У мережі вже почали ходити чутки, що дитину народила сурогатна мати, адже ніхто не бачив дружину Петросяна Тетяну Брухунову вагітною.

відео дня

Дров у вогонь підкинула подруга гумориста. Клара Новікова дала коментар для росЗМІ і сказала, що рада за Петросяна.

"Я тільки повернулася з гастролей, побачила новину, дуже зраділа за нього і за його молоду дружину. Це ж здорово, що тут говорити! Євген Ваганович може собі дозволити, він забезпечена людина і дуже відповідальна. Звичайно, він підійшов до цього питання з усією серйозністю. Таких випадків багато, люди стають батьками в дорослому віці, чому б і ні? Потрібно порадіти", - зізналася Клара Новікова.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Зазначимо, нещодавно Євгена Петросяна госпіталізували з надскладним переломом передпліччя зі зміщенням і поки він перебував у лікарні, його молода дружина вирушила на відпочинок до Китаю.

А також Тетяна Брухунова не стрималася після концерту скандального Філіпа Кіркорова - вона раптово заступилася за шанувальника війни Росії проти України, який змінив себе до невпізнання.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти