StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відправив туди торт з фекалій": Остапчук виправдався за вечірку для росіян

18 червня 2023, 12:13
Його колишня дружина, Христина Горняк, підколола невдачливого ведучого, та розкрила секрет його "поганої карми".
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук прокоментував свій виступ для росіян / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Український шоумен Володимир Остапчук став фігурантом гучного скандалу, який, на превеликий подив шанувальників, навіть не торкався його особистого життя. Днями він виступив в якості ведучого на приватній вечірці, гостями якої виявилися росіяни.

У мережі таку діяльність Остапчука розцінили, як лукавство: мовляв публічно він підтримує Україну, але за гроші готовий поступитися своїм принципам. Ведучий вирішив, що мовчати про скандал не варто, і висловив свою думку про те, що сталося, і з якої причини.

Примітно, що посипати голову попелом Остапчук не збирається: в тому, що відбувається, він звинувачує карму, свого менеджера, якого довелося звільнити, і ЗМІ, які опублікували інформацію про його виступи. На його думку весь скандал був затіяний кимось виключно для того, щоб зруйнувати його кар'єру.

відео дня

"Мені шкода, що в нашій країні можна ось так просто спробувати знищити карʼєру, яка будувалася 15 років. Без фактів, доказів - просто текстомв телеграмі. Я не можу відповідати за всіх,але відповім за себе: я за всі свої майже 39 років жодного разу не був на росії. Я за 15 років своєї карʼєри жодного разу не був ведучим заходу, де замовники - росіяни. Бо я не працюю і не працював на їх ринок. Я український ведучий. І скільки не пропонували — ніколи не мріяв про москву.Я віддаю особисто свої кошти на нашу армію. У минулому місяці - близько 500 тис грн. Не збираю з вас. Віддаю свої. ви маєте розуміти, що я ніколи не дозволив би собі зруйнувати свою карʼєру й вашу любов через трьох рос морд на дні народження. Якби я знав, що вони там будуть, я б лише відправив їм туди торт з [фекалій - неценз.]. Я не знаю, за що мене так карма лупить. Окрема тема - наші ЗМІ. "Колеги", це дно. Жовті заголовки без доказів лише призвели до того, що я звільнив людину, яка була поруч зі мною 6 років", - написав гнівну тираду на своїй сторінці в Instagram Остапчук.

Остапчук
Володимир Остапчук прокоментував свій виступ для росіян / instagram.com/vova_ostapchuk

Звідки ростуть ноги у його "карми" припустила колишня дружина ведучого, блогерка Христина Горняк. Вона натякнула Володимиру Остапчуку, що карма чиста у тих, хто чесний зі своїми ексами: днями ведучий "влип" в інший конфлікт - через спільне майно з Горняк, яким він вільно розпоряджається, хоча офіційно так і не розділив з колишньою дружиною.

"Карма звичайно справа така, але моя ще не прилетіла. Прилетить, якщо вкрадете будинок. ... А взагалі чоловіки, які розлучаються і хочуть якось почистити свою карму. Я знаю, як це зробити – поділіть законно, по справедливості будинок, житло або майно зі своєю колишньою дружиною. Тоді ваша карма буде ідеально чистою. Повірте мені, я знаю, про що говорю", - каже Христина.

Христина Горняк
Христина Горняк розкрила секрет поганої карми Володимира Остапчука / instagram.com/kristygor

Раніше скандал з вечіркою на Міконосі прокоментував менеджер Вєрки Сердючки, яка також виступила для російських глядачів. Там були менш багатослівними, та винних шукати не стали.

Також з незвичайною ініціативою виступила Оля Полякова - у відповідь на заяву путіністів Баскова і Лепса про мільйон кожному окупанту за підбитий "Леопард", українська співачка запропонувала свою винагороду за "полювання" на артистів-пропагандистів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти