StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відібрали все: в РФ завдали удару Пугачовій - що трапилося

6 червня 2024, 13:32
1157
Новою королевою естради країни-терористки Росії стала путіністка Любов Успенська.
Алла Пугачова
Алла Пугачова більше не королева російської естради / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російська легендарна співачка Алла Пугачова, яка публічно засудила страшне вторгнення РФ в Україну і поїхала з сім'єю жити в Ізраїль, була королевою російської естради.

На ПМЕФ-2024 у Петербурзі вирішили, що Пугачова через свою позицію не заслуговує на таке звання і її замінила на прихильницю диктатора Путіна Любов Успенська.

відео дня

"У Петербурзі проходить міжнародний економічний форум, який не перший рік відвідують зірки вітчизняного шоу-бізнесу. 5 червня в рамках заходу було організовано закритий прийом для гостей, на якому виступила Любов Успенська. Співачка настільки вразила публіку, що після її назвали новою королевою естради", - повідомили пропагандистські росЗМІ.

Пугачова поки що не коментувала цю новину, але, найімовірніше, її ніяк вона не засмутить, оскільки співачка не планує повертатися в країну-окупанта.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Микита Пресняков, який поїхав жити в США, нещодавно навідався на батьківщину. Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, Микита займається продажем дачі своєї бабусі Алли Пугачової.

А також Філіп Кіркоров показав архівні кадри в соцмережах, на яких він засвітився зі своєю колишньою дружиною Аллою Пугачовою. У серії знімків є і фото, на якому Кіркоров гуляє з Пугачовою за руку.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти