StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відчинила двері, отримала удар в обличчя": до Могилевської увірвалися злодії

28 грудня 2023, 18:34
Знаменитість зізналася, що від можливої трагедії її врятувала чиста випадковість.
Наталя Могилевська
Наталя Могилевська розповіла, як пережила пограбування в 90-их / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка і музичний продюсер Наталя Могилевська не з чуток знає ціну популярності. На нападки хейтерів вона реагує спокійно, адже точно знає, що це - не найгірше, що може з нею трапитися.

В інтерв'ю Дмитру Гордону артистка розповіла, що стала жертвою нападу - грабіжники увірвалися в її будинок, побили та закрили на балконі. Це сталося в 1998 році, якраз після її перемоги на "Слов'янському базарі".

Злочинці полювали за грошовою премією Могилевської, перемога якої широко висвітлювалася в пресі. Наталії вдалося врятуватися лише завдяки щасливому випадку.

відео дня

"Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою телефоном в цей момент. Я була у квартирі. Відкрила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла телефоном, і решта, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили", - розповіла співачка.

Примітно, що на момент пограбування у Наталії Могилевської не було грошового призу від організаторів "Слов'янського базару" - 6000 доларів виграшу їй не віддавали багато років. Артистка зізнається, що кругленьку суму вона отримала вже сформованою артисткою без гострої потреби в коштах.

Раніше блогер розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого і Потапа. Беспалов стверджує, що NK знайшла нового фаворита, але не поспішає завершувати шлюб з музичним продюсером.

Також український шоумен-воїн Даніель Салем показав вражаюче татуювання на спині, яке він зробив щоб увічнити свою відданість "українській ДНК", яка тече в його жилах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти