StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніжність зашкалює: мама Вєрки Сердючки знялася з вагітною донькою

7 квітня 2024, 17:28оновлено 7 квітня, 21:23
Судячи зі значного животика, новий чоловічок у родині артистки з'явиться вже дуже скоро.
Інна Білоконь із сім'єю
Інна Білоконь із донькою - мама Вєрки Сердючки стане бабусею / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna, instagram.com/makohonyana_

У листопаді українська акторка та комік Інна Білоконь, яка втілює концертне амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, стала тещею - її єдина донька Яна вийшла заміж. На початку березня стало відомо, що спадкоємиця зірки чекає на дитину.

Яна - особистість непублічна, і спершу приховувала свою вагітність. Однак зараз, коли зустріч із майбутнім малюком близька, вона все ж наважилася поділитися зі світом своїм щастям.

В її блозі в Instagram з'явилося зворушливе відео, на якому вона з мамою в парних образах позує з уже вельми значними животиком. У кадрі дуже помітно, як щаслива Інна Білоконь скоро стати бабусею. Вона ніжно обіймає доньку і дбайливо торкається живота Яни.

відео дня

"Найтепліше відео на згадку, бо розумієш, як швидко плине час... Мама. "Жінки - матері нашого народу" - А. Довженко", - підписала зворушливий ролик Яна.

Ніжність зашкалює: мама Вєрки Сердючки знялася з вагітною донькою
Інна Білоконь із донькою - мама Вєрки Сердючки стане бабусею / коллаж: Главред, фото: instagram.com/makohonyana_

Хто така Інна Білоконь?

Інна Білоконь - українська акторка, комедіантка. Найбільш відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, яка всюди супроводжує співачку з 2004 року. Близька подруга шоумена Андрія Данилка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше молодий тато Віталій Козловський розсекретив свою військову зарплату і посаду в ЗСУ, а також зізнався, на які кошти утримує дружину і новонародженого сина.

Також зіркова українська танцівниця Олена Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції. Артистка ходить із титановим гаком у коліні через важку травму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти