StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невістка Ющенка показала рожевощокого онука колишнього президента

11 січня 2024, 00:09
1125
Андрій Андрійович на даний момент, хоч і є дуже серйозним однорічним чоловіком, але в родині Ющенка він зараз найменший.
Олена Ющенко
Олена Ющенко показала однорічного сина Андрія / колаж: Главред, фото: instagram.com/olena_yushchenko

Олена Ющенко, невістка третього президента України і політичного діяча Віктора Ющенка, рідко ділиться кадрами з сином - п'ятим і найменшим онуком колишнього гаранта. Однак деякі моменти материнське серце, горде за свого малюка, просто не може приховувати.

Зараз Андрію-молодшому трохи більше року, і нинішня погода дозволила йому вперше по-справжньому познайомитися із зимою. Малюк був вкрай радий новому досвіду. Все це його мама дбайливо фіксувала на фото і відео, а кадрами поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Андрій Андрійович з великим інтересом крокував по снігу, розглядав дерева, які раптово стали білими, захоплено грав з кішкою - маленькі зимові радості малюк сприйняв з великим азартом.

відео дня

Відео прогулянки сина Олена Ющенко назвала "зимовою мрією". І справді, про тиху прогулянку пліч-о-пліч з найдорожчими і близькими в довгі і холодні вечори сьогодні мріють багато українців.

Дивіться відео зимової прогулянки п'ятого онука Віктора Ющенка:

Раніше 48-річна українська співачка Lama вперше офіційно показала чоловіка. Артистка розкрила деталі відносин з коханим, який виявився молодшим за неї на 18 років.

Також стало відомо, що популярний стиліст і телеведучий Данило Грачов, родом з Донецька, перебрався в рф у надії підкорити місцеве телебачення. Раніше перебіжчик підтримував Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти