StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путініст Лепс зі сцени вилаяв Галкіна

13 лютого 2023, 10:53
Скандальний пропутінський співак Григорій Лепс в черговий раз оскандалився. Цього разу він жорстко "наїхав" на Максима Галкіна
Лепс, Галкін
Григорій Лепс і Максим Галкін / Колаж фото УНІАН

Скандально відомий своїми пропутінськими поглядами співак (який неодноразово виступав перед бойовиками на Донбасі) та зірка російської блатної музики Григорій Лепс влаштував чергову витівку у себе на концерті в Ставропольському краї.

Лепс не придумав нічого кращого, аніж нецензурно вилаяти гумориста Максима Галкіна (якого за його проукраїнську позицію давно шельмують кремлівські пропагандисти).

Лепс вирішив, так би мовити, влаштувати сеанс "відплати" за те, що комік кілька років тому висміяв його дурновкусний шлягер в стилі "російський шансон" − "Наталі" 1995 року.

"Наталі, вгамуй мої печалі і валі". Масові інтерпретації знаходив: "Зубами мені горіхів наколи". Особливо мені подобається: "Наталі, я купив тобі на цвинтарі землі". Галкін може йти [до біса – нецензурно]", — заявив Лепс зі сцени. Причому його низькопробна витівка викликала в залі схвальний регіт.

Путініст Лепс зі сцени вилаяв Галкіна

Повністю відео 18 + інциденту ви можете переглянути за цим посиланням

Скандал з Лепсом

Нагадаємо, кілька місяців тому пізно вночі Григорій Лепс разом зі своїм концертним директором і охоронцем вирушили в один барів, де у них, схоже, стався конфлікт з іншими відвідувачами.

Камера зафіксувала, як Лепс вступає в перепалку з невідомим чоловіком вже на виході із закладу. Мирним способом врегулювати ситуацію не вдається і миттю зав'язалася бійка.

Спочатку директор Лепса вдарив кулаком чоловіка, а потім до бійки приєднується і сам співак.

За словами потерпілого, 39-річного Дмитра Горбачова, в барі співак запропонував йому зіграти в нарди на 10 тисяч доларів, той відмовився, після чого Лепс дав йому ляпаса. Потім вони вийшли на вулицю.

Конфлікт довелося залагоджувати в судовому режимі.

Інші новини про скандал з Лепсом:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти