StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Справжній шик не старіє: 65-річна Мішель Пфайффер показала себе без макіяжу

21 серпня 2023, 02:05
2320
Над жінками такого масштабу час не має влади.
Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер без макіяжу - як насправді виглядає акторка / колаж: Главред, фото: instagram.com/michellepfeifferofficial

Голлівудська акторка Мішель Пфайффер, відома завдяки ролям у фільмах Обличчя зі шрамом, Іствікські відьми, Зоряний пил і Малавіта, всенародну любов і популярність заробила в основному завдяки ролям фатальних красунь. Тому не дивно, що артистка точно знає ціну натуральній красі.

Пфайффер віддає належне своєму віку і виступає за природне старіння. Вона без проблем увійшла в еру ролей "у віці" адже переконана, що, незважаючи на її багату фільмографію, що кращі стрічки у неї ще попереду.

А поки вона насолоджується тим, як виглядає в тому вигляді, в якому її задумала матінка-природа. На своїй сторінці в Instagram Мішель показала себе без улюблених "супутників" голлівудських знаменитостей - макіяжу, ретуші і бездоганного укладання.

відео дня

Новим знімком вона подякувала підписникам за те, що вони цікавляться її життям. І шанувальники прийняли цей подарунок з великою вдячністю. Вони відзначили в коментарях, що відчувають радість і гордість за Пфайффер, яка несе тренд на любов до себе в будь-якому віці, в маси.

Мішель Пфайффер
Мішель Пфайффер без макіяжу - як насправді виглядає акторка / instagram.com/michellepfeifferofficial

Раніше світська левиця і подруга Мадонни Маха Дакхіл Джексон випадково засвітила обличчя співачки без фотошопу на її вечірці на честь 65-го Дня народження.

Також інсайдер розкрив, у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів. Вікторія важко працює над собою і своїм сімейним життям щоб підтримувати амплуа однієї з найпривабливіших зіркових пар.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти