StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Справжній фурор: Зеленська кардинально змінила зачіску

26 лютого 2024, 10:02
Перша леді України вирішила освіжити свій образ і поміняла зачіску.
Справжній фурор: Зеленська кардинально змінила зачіску
Олена Зеленська показала нову зачіску / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official/, facebook.com/zelenskyy.official/

Олена Зеленська віддає перевагу стильним і стриманим лукам, на цей раз вона здивувала експериментом з волоссям. Мабуть, перша леді, як і більшість жінок, в передчутті весни захотіла змін.

На своїй сторінці в Instagram Зеленська поділилася світлиною, на якій показала, як по-новому вклала волосся.

Перша леді зазвичай виходить в люди з хвилястим волоссям або ж зі стриманим пучком, проте цього разу вона з'явилася з рівним волоссям. З одного боку волосся було вкладене за вушко, на якому красувалася елегантна сережка у формі кульки.

відео дня

Олена Зеленська змінила довжину волосся
Олена Зеленська змінила довжину волосся / фото: скрін instagram.com/olenazelenska_official/

Важко не помітити, що змінилася і довжина волосся, воно стало набагато коротшим, але з відтінком Зеленська поки не експериментує.

Додамо, першу леді вже давно вважають еталоном стилю і краси, а її образи часто стають предметом захоплення серед шанувальників. Цього разу підписники Зеленської гідно оцінили зміни дружини президента України, залишивши 18 тисяч лайків під її постом.

Хто така Олена Зеленська?

Олена Зеленська - дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді України з 20 травня 2019 року, сценарист студії "Квартал-95". Входить до списку 100 найвпливовіших людей 2023 року за версією журналу Time.

Нагадаємо, в листопаді Олена Зеленська відвідала Сорбонну у стильному діловому костюмі, чим довела французам, що розуміється в моді.

А також нещодавно пропагандисти терористичної РФ зганьбилися фейком про Олену Зеленську, заявивши, що перша леді "спустила" на шопінг в бутіку Cartier в Нью-Йорку 1 мільйон доларів.

Читайте більше про Зеленську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти