StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Справжня дівчина мрії: як виглядає кіберкрасуня з серіалу "Чудеса науки" зараз

6 березня 2023, 11:15
У дев'яностих Ванесса Енджел була своєрідним секс-символом, проте тридцять років не пройшли для акторки безслідно.
Ванесса Ейнджел, Джон Ешер, Майкл Манассері
Ванесса Енджел, Джон Ешер і Майкл Манассері в серіалі "Чудеса науки" / imdb.com

Американська акторка і колишня модель Ванесса Енджел стала мрією кожного хлопчиська в кінці дев'яностих завдяки ролі Лізи - кіберкрасуні з серіалу "Чудеса науки".

Протягом 88 епізодів, з 1994 по 1998 рік, Енджел в компанії Джона Ешера (Гаррі Уолесс) і Майкла Манассері (Вайатт Доннелі) розважала шанувальників дивовижними пригодами.

Два сором'язливих підлітка створили комп'ютерну версію ідеальної жінки, яка змогла б допомогти їм навчитися спілкуватися з однолітками (особливо жіночої статі), грунтуючись на моделях з Пентхауза і Плейбоя. Однак все виходить з-під контролю, коли через грозу блискавка влучає в комп'ютер Вайатта, і Ліза оживає.

відео дня

Ідеальна кібердівчина володіє дивними магічними здібностями, наслідки яких, як правило, і стають основою для сюжету кожного епізоду: Ліза виконує бажання Вайатта і Гаррі, але благі наміри підлітків так чи інакше все одно виходять з-під контролю.

Незважаючи на неприкриту симпатію між персонажами, вони стали швидше друзями, і змогли вибудувати за сюжетом братські відносини. Серіал закрили в 1998 році, а останні вісім відзнятих епізодів показали вже після офіційного завершення трансляції. "Чудеса науки" були позитивно сприйняті глядачами, а образ кібер-Лізи надовго став ідеалом дівчини.

Ванесса Ейнджел
Ванесса Енджел в середині дев'яностих / instagram.com/realvanessaangel

На жаль серіал "Чудеса науки" став чи не єдиним великим успіхом Ванесси Енджел в кіно. Під час зйомок проєкту вона отримала головну роль у фільмі "Королі боулінгу" (1996), але після цього знімалася лише в епізодичних ролях в серіалах або в низькобюджетних фільмах, розрахованих на кабельне телебачення. Ейнджел можна побачити в таких серіалах, як "Рятувальники Малібу", "Сліди в часі", "Жіноча бригада", "Секс і Каліфорнія", фільмах "Безшлюбний тиждень", "Камуфляж", "Стій! Або моя мама стрілятиме", та ін.

Зараз Ванессі Енджел 56 років. На фото вона на спецпоказі трилера Repeater 14 грудня 2022 року.

Ванесса Ейнджел
Як Ванесса Енджел виглядає зараз / ua.depositphotos.com

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену - принцессу воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією та чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти