StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Почнемо життя з чистого листа": жінка Налчаджиоглу висловилася про свою "втечу"

13 грудня 2023, 12:43
1612
Лілія Реус розповіла, чому поїхала в Ірландію, а також розкрила шанувальникам свої плани на майбутнє.
Лілія Реус, Мурат Налчаджіоглу
Лілія Реус розповіла, чи повернеться в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___, instagram.com/muratnalca

Другий шлюб турецького бізнесмена і колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу переживає не найкращі часи - подружжя відписалося одне від одного в соціальних мережах, а дружина, візажистка Лілія Реус, і зовсім втекла від нього в Ірландію.

Вона намагалася не коментувати кризу у відносинах з чоловіком, проте підвищений інтерес шанувальників до їх проблем змусив її відповісти на деякі питання. Так у своєму блозі в Instagram Лілія розповіла, що дійсно спершу думала осісти в Дубліні, куди приїхала на запрошення подруги.

"Я приїхала сюди до своєї подруги, вона живе вже тут майже два роки. Вона запросила мене до себе в гості, щоб приїхати, розвіятися, повністю змінити обстановку, побачити щось нове, щось інше, перезагрузитися і зрозуміти, куди і як рухатися далі", - зізналася Реус.

відео дня

Однак плани другої дружини Налчаджиоглу змінилися. Зовсім скоро вона повернеться в Україну і новорічні свята зустріне на батьківщині зі своєю сім'єю. "Спочатку я справді думала, що переїду сюди жити, заберу свою дитину, маму, ми почнемо життя із чистого листа. Але всюди добре, як кажуть, але вдома – найкраще. Зовсім скоро я повернуся додому, моя відпустка закінчиться вже післязавтра. Тому поки я повертаюся в Україну, а далі буде видно. Життя все розставить на свої місця", - підсумувала Лілія.

Шанувальники пари побачили в цьому сприятливий сигнал, і сподіваються на возз'єднання пари Реус і Налчаджиоглу.

Лілія Реус
Лілія Реус розповіла, чи повернеться в Україну / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Раніше українська співачка Ірина Білик зізналася, з ким у неї був кращий інтим - з третім чоловіком, шоуменом і хореографом Дмитром Коляденком, або з четвертим чоловіком, танцюристом і хореографом, а нині - воїном ЗСУ, Дмитром Дікусаром.

Також міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зворушливо звернувся до своєї коханої, піарниці та співзасновниці видавництва "Книголав" Світлани Павелецької, в День її народження, та показав рідкісне спільне фото.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти