StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На останньому відео чути постріли: російський репер Птаха зник на Донбасі

9 березня 2023, 10:47оновлено 9 березня 2023, 12:23
Ходять поки непідтверджені чутки, що російський виконавець відправився підспівувати Кобзону.
Пташка
Птаха / Стархіт

Російські ЗМІ повідомляють, що їх репер, якийсь Птаха (Давид Нурієв - авт.), незаконно приїхавши на територію України, а саме на Донбас, потрапив під обстріл.

Як повідомляє пропагандистський смітник Стархіт, співак приїхав на Донбас з "гуманітарною місією", а також з метою показати фільм "Брат 3". Видання повідомляє, що на останньому своєму відео, окупант тримає телефон в руках, після чого починаються постріли. Смартфон падає на землю і на цьому ролик обривається.

"Так, Птаха дійсно їздив у Донецьк. На зв'язок він не виходив. Додзвонитися до нього неможливо", - повідомила директор росіянина.

відео дня

Відзначимо, що раніше окупант розповідав, що "цілком підтримує російських загарбників і хоче, щоб все скоріше закінчилося і запанував мир".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що старша дочка української зірки, актриси Олени Кравець Маша, яка живе окремо від батьків, могла постраждати від прильоту російської ракети по Києву. Про це Олена Кравець розповіла в інтерв'ю програмі жвл.

На щастя, сама дівчина не постраждала, як і практично не постраждало її житло. "Прилетіла ракета в цей будинок. Він не був зруйнований, але... це було на Лук'янівці навесні. Ми розуміли, що вона там не залишиться", – поділилася вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти