StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми більше не зустрічаємося!": 36-річна зірка Жіночого Кварталу вперше виходить заміж

16 травня 2023, 17:47
Наступним пунктом в життєвому плані Ірини Сопонару були діти, тож шанувальники чекають від акторки ще більше хороших новин.
Ірина Сопонару
Ірина Сопонару отримала пропозицію руки і серця від нареченого-іноземця / instagram.com/irinasoponaru

36-річна акторка і комік Ірина Сопонару нарешті стала нареченою - її коханий, британець на ім'я Різ, виконав мрію артистки про заміжжя. Активна і безпосередня жінка вже давно натякала обранцеві на те, що готова перейти на новий етап відносин, проте він не поспішав.

Ірина та Різ разом близько двох років. До повномасштабної війни в Україні закохані, чиї стосунки тільки-тільки зароджувалися, їздили разом відпочивати і один до одного в гості. Через вторгнення країни-окупанта Сопонару перебралася до бойфренда.

Тоді-то до неї стали приходити думки про створення сім'ї. На них Різ відповідав, що всьому свій час, хоча, як виявилося, готував коханій сюрприз.

відео дня

На сторінці Ірини в Instagram з'явилися фото, на яких вона позує з тепер уже нареченим Різом, і з великою обручкою на безіменному пальці. "Ми з Різом більше не зустрічаємося! Тепер ми заручені!" - написала щаслива акторка.

Її вже привітали із заручинами колеги по Жіночому Кварталу, модель Алла Костромічова, ведуча Леся Нікітюк, танцівниця Ілона Гвоздьова та ін.

Ірина Сопонару з нареченим Різом
Ірина Сопонару отримала пропозицію руки і серця від нареченого-іноземця / instagram.com/irinasoponaru

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти