StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Чоловічого не залишилося": радянська "Червона шапочка" жорстко "проїхалася" по Галкіну

17 січня 2023, 23:32
Радянську актрису Яну Поплавську розлютило те, що відомий російський комік Максим Галкін говорить правду про криваву війну в Україні.
Максим Галкін
Російська актриса наїхала на Галкіна / instagram.com/maxgalkinru

Російська актриса Яна Поплавська, яка стала відомою після головної дитячої ролі в радянському фільмі "Червона Шапочка", не може змиритися з тим, що відомий комік Максим Галкін виїхав з РФ і не підтримує політику "директора Росії". Вона заявила, що Галкін нібито намагається "хоч якось нагадати про себе" правдивими висловлюваннями про війну проти України. Про це повідомляють росЗМІ.

Поплавська відкрито намагається принизити Галкіна і виставити його не в хорошому світлі. Вона навіть натякає на те, що він нібито не може впоратися зі своїми емоціями.

"Максим Галкін біситься, це добре видно. Дуже нервовий став. Я ж раніше багато з ним перетиналася. З великим подивом сприйняла його від'їзд, його випади. Але тепер з жалем дивлюся, як він б'ється в падучій. Ось правда, для деяких артистів немає нічого страшнішого, ніж забуття. Намагається хоч якось нагадувати про себе", - сказала російська "Червона шапочка".

Актриса сама зганьбилася тим, що почала говорити гидоти в сторони Галкіна. Вона заявила, що він більше "не чоловік".

"Викликає все більше жалості. І цей Його гнів, це тупання ніжкою виглядає комічно, абсолютно не сприймається всерйоз. Дійсно, чоловічого гендеру зовсім не залишилося", - додала Поплавська.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Також ми писали, що співачка Лайма Вайкуле підтримала свою колегу по сцені Аллу Пугачову, яка звернулася до російської влади, попросивши визнати її іноземним агентом.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти