StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Може, щось знає: Собчак з матір'ю залишає Росію

11 жовтня 2022, 00:58
Журналістку знову викрили в спробах виїхати з Росії.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Російські телеграм-канали повідомили про те, що користувачі помітили російську пропагандистку Ксенію Собчак разом зі своєю матір'ю в московському аеропорту Внуково.

Собчак тим часом знову спростувала чутки і написала, що дійсно вирушає в поїздку, проте зазначила, що вона пов'язана з давно запланованою подорожжю на час відпустки. "Я росіянка, я громадянка Росії, я нікуди не емігрую, у мене немає ніяких інших громадянств, "тупичків" і яхт", — повідомила пропагандистка. За словами Собчак, її чоловік, режисер Костянтин Богомолов, тим часом перебуває в Москві.

"Ніякого незапланованого від'їзду, все ок", - додала вона.

відео дня

Нагадаємо, раніше Собчак не зуміла в Грузії відвідати Dedaena Bar у Тбілісі-адже туди пускають тільки тих громадян країни-агресора, які проходять спеціальне анкетування. Про це йдеться в черговому випуску YouTube-шоу Собчак.

Перед тим як потрапити в заклад, кожен росіянин повинен погодитися з тим, що Путін – диктатор і запевнити, що не голосував за нього. Далі в переліку є пункти, що свідчать про засудження війни в Україні, а також окупації українських і грузинських територій.

Собчак наполягала в розмові з власником бару Дато Лапаурі на тому, що такі правила нібито не є нормальними і обґрунтованими, а також нібито неприйнятні в цивілізованому світі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти