StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Міша Кацурін зізнався, за що "вихватує" від Наді Дорофєєвої

5 серпня 2024, 13:58
324
Другий чоловік Дорофєєвої розповів, чим може довести співачку до сказу.
Надя Дорофеева, Миша Кацурин
Надя Дорофєєва новини - Кацурін розповів, за що його лає Дорофєєва / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva, instagram.com/misha_katsurin

У червні українська співачка Надя Дорофєєва відзначила першу річницю весілля з ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним. Пара рідко проявляє почуття в інформаційному просторі, але коли це все ж таки відбувається, шанувальники вкотре переконуються - між подружжям абсолютна ідилія.

Утім і на цьому небі час від часу з'являються хмаринки. Так нещодавно у своєму блозі в Instagram Кацурін зізнався, що зіркова дружина може його насварити.

Днями пара разом відвідала культурний захід - презентацію модного бренду театральної художниці Дар'ї Білої. Для світського виходу Додо обрала витончену сукню з відкритою спиною від ELENAREVA, а ось вбранням чоловіка вона залишилася розчарована.

відео дня

Кацурін одягнув просту футболку коричневого кольору і всім звичну кепку. Образ чоловіка Надя із сарказмом назвала "Фешн Міша". Після заходу на Кацуріна чекав серйозний "розбір польотів" від зіркової дружини. "Як же я вихватував в той день від своєї шикарної дружини за свій кежуал лук, в якому я дозволив собі явитися на презентацію", - зазначив ресторатор.

Дорофєєва і Кацурін
Надя Дорофєєва новини - Кацурін розповів, за що його лає Дорофєєва / instagram.com/misha_katsurin

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Міша Кацурін зізнався, за що 'вихватує' від Наді Дорофєєвої
Хто така Надя Дорофєєва / инфографика: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Марія Бурмака зізналася, що не самотня, і розкрила подробиці свого "жіночого щастя". Крім того вона висловилася про шлюб із новим партнером.

Також Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, розповіла, що думає про рішення їхнього 15-річного сина публічно зректися батька після всіх скандалів за участю спортсмена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти