StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Між ними справжня хімія": інсайдер розкрив подробиці роману Шакіри і Тома Круза

11 травня 2023, 21:10
Знаменита парочка вже наробила шуму в пресі - Круз і Шакіра зацікавлені у стосунках.
Шакіра, Тома Круза
Інсайдер підтвердив відносини Тома Круза і Шакіри / instagram.com/shakira, imdb.com

У березні колумбійська співачка Шакіра нарешті вирішила почати нове життя - зібрала речі і покинула Іспанію, де довгі роки жила з чоловіком-зрадником, іспанським футболістом Жераром Піке. Вона осіла з дітьми в Маямі, де, за чутками, встигла не тільки обжитися, але навіть завести нового бойфренда.

На його роль преса днями висунула відомого голлівудського актора Тома Круза - пару разом зловили папараці під час відвідування однієї з гонок Формули-1, яка якраз проходила в Маямі.

І поки представники знаменитостей і самі зірки загадково мовчать про характер відносин Шак і Круза, на зв'язок з таблоїдом Page Six вийшло неназване джерело з їхнього близького оточення.

Інсайдер виявився більш балакучим, і зазначив, що актор і співачка безумовно зацікавлені один в одному. Поки рано говорити про щось серйозне, але іскру між Томом і Шакірою було видно неозброєним поглядом.

"Між ними є хімія. Шакірі треба м'яка подушка, на яку можна впасти (після зради Піке - прим. редактора) і це може бути Том. Він добре виглядає і він талановитий. О, і він не нижче за неї", - повідомляє джерело.

До слова, про особисте життя Тома Круза відомо вкрай мало. Останніми офіційними стосунками актора був шлюб з Кеті Холмс, який закінчився ще в 2012 році.

Дивіться репортаж про те, як співачка Шакіра пережила скандальне розставання з Жераром Піке:

Раніше британські таблоїди підтвердили розставання актриси Меган Фокс і репера Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) - красуня нібито з'їхала від нареченого, а він відривається, як холостяк.

Також стало відомо, що легендарна співачка Шер кинула бойфренда, музичного продюсера Олександра Едвардса, який молодший за неї на 40 років. Пара була разом з листопада 2022 року і навіть обговорювала заручини.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти