StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меттью Перрі розповів про близьку смерть через опіати та алкоголь

19 жовтня 2022, 20:35
Чендлер Бінг зізнався, що не пам'ятає мінімум три роки свого життя, так як перебував під впливом алкоголю і наркотиків.
Меттью Перрі
Меттью Перрі впав у кому через алкогольну та наркотичну залежність / instagram.com/mattyperry4

Американо-канадський актор Меттью Перрі, знаменитий Чендлер Бінг з серіалу Друзі, довгі роки страждав від алкогольної та наркотичної залежності. Випивка, метадон, вікодин і амфетаміни перетворили життя артиста на справжній хаос.

З 2001 року Перрі чистий, проте шкідливі речовини назавжди залишили слід на здоров'ї актора. У своїх мемуарах під назвою Друзі, коханці і великі страшні речі він розповів, як наркотична залежність змусила заглянути його в очі смерті.

Видання People привело фрагмент книги Перрі. Актор розповідає, що наркотики буквально пропалили дірку в його шлунково-кишковому тракті, через що він впав у кому на два тижні, а потім ще 5 місяців провів у госпіталі.

відео дня

"Коли мене вперше госпіталізували, лікарі сказали родині, що моя ймовірність вижити – 2%. Мене підключили до апарату для штучного забезпечення організму киснем і виведення вуглекислого газу... Зазвичай після такого не виживають", - згадує Перрі.

Зараз актор радий, що видерся. Доля подарувала йому другий шанс. "Зараз я досить здорова людина... Я вдячний за те, що вижив. Це абсолютно точно. А ще за те, що мені була дана нова можливість робити що завгодно", – говорить він.

Раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

Також американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-Рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти