StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лобода переписала російську нерухомість на охоронця - ЗМІ

29 червня 2022, 22:24
Українська співачка Світлана Лобода, за інформацією ЗМІ, вирішила убезпечити свою нерухомість.
Світлана Лобода
Світлана Лобода переписала на охоронця/ instagram.com/lobodaofficial/

Російські ЗМІ повідомляють, що українська співачка Світлана Лобода, яка довгий час жила і працювала в Росії, переписала нерухомість в Московській області на свого охоронця Гаджимурата Абдулаєва.

Як повідомляє російський 5 канал, відкинувши популярну в Росії байку" заробляла в Росії, засудила спецоперацію", на піку популярності Світлана обзавелася розкішною нерухомістю. У тому числі будинок в підмосковному Красногорську, ціна якого приблизно 70 мільйонів рублів (38 млн.грн). Крім будинку, співачка також має велику квартиру в столиці Росії.

читайте такожКопія Лободи: киянку Анну Асті, яка мовчить про війну, викрили в копіюванні

відео дня

Але, як повідомляє сайт KP.RU, за документами у знаменитості немає власної житлоплощі. "Щоб убезпечити себе від арешту нерухомості, виконавиця призначила довірителем свого охоронця Гаджимурата Абдулаєва. Відомо, що саме він брав участь у транспортуванні автомобілів Лободи до Білорусі", - пише видання, при тому що Лобода насправді знаходиться в Києві і нещодавно відвідала зруйнований Ірпінь.

Свій заміський будинок співачка також переписала на охоронця, а чий тепер стала Московська квартира — поки не відомо. Документи були оформлені віддалено, коли артистка вже поїхала з Росії.

Нагадаємо, український актор Тарас Цимбалюк висловився про співачку Світлану Лободу, яка спочатку мовчала про війну на батьківщині, а потім приїхала і почала допомагати відновлювати місто Ірпінь на Київщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти