StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обличчя нашого президента - це ми всі зараз": Данилко відправив потужне послання Зеленському

9 квітня 2022, 15:50оновлено 9 квітня 2022, 16:26
Шоумен підтримав нашого президента.
'Обличчя нашого президента - це ми всі зараз': Данилко відправив потужне послання Зеленському
Данилко відправив потужне послання Зеленському / соцмережі

Шоумен Андрій Данилко, більш відомий за сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, підтримав президента України Володимира Зеленського.

На його сторінці в Instagram з'явилось фото глави держави під час його візиту в Бучу, де він побачив звірства російських окупантів.

"Обличчя нашого президента - це ми всі зараз. Після Маріуполя, Бучі, Гостомеля, Бородянки, Краматорська ... скільки доказів нелюдської підлості ми побачимо на нашій землі? Володимир Олександрович, ми з вами! Україна зараз єдина, як ніколи. Ця єдність - найважливіша складова нашої перемоги. Нехай вона прийде якомога швидше. Ми хочемо знову посміхатися. Ми хочемо, щоб наші діти посміхалися. Ми хочемо, щоб посміхався наш президент", - написав Данилко.

відео дня
'Обличчя нашого президента - це ми всі зараз': Данилко відправив потужне послання Зеленському
instagram.com/v_serduchka/

Раніше Андрій Данилко різко висловився на адресу президента РФ Володимира Путіна і розповів, як його потрібно покарати за вторгнення в Україну. В одному з останніх інтерв'ю він зізнався, що застрелив би Путіна, якби у нього була можливість його зустріти. Зараз Данилко вважає недостатнім таке покарання для Путіна.

Також ми писали, що шоумен Максим Галкін через підтримку нашої країни потрапив до списку заборонених артистів в Росії, його концерти скасовують і хочуть позбавити нагород і звань. Також з Галкіним стали розривати рекламні контракти, розповів Андрій Данилко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти