StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Леді Гага без макіяжу і в рваних джинсах заспівала на церемонії Оскара

13 березня 2023, 13:23
Співачка змінила свою шикарну вечірню сукню на рвані джинси і футболку.

Леді Гага
Леді Гага / instagram.com/ladygaga/

Американська епатажна співачка Леді Гага здивувала червону доріжку своїм зовнішнім виглядом. Ні, вона не з'явилася загорнута в рибу, але виступила без грама макіяжу, в джинсах і кросівках.

Спочатку, Леді Гага прибула в театр Долбі в Лос-Анджелесі в яскравій сукні від Versace з прозорим чорним ліфом в стилі корсета і заниженою талією. Поки вона йшла по червоній доріжці, вона кинулася на допомогу впалому фотографу.

Пізніше, під час церемонії нагородження, Леді Гага з'явилася в зовсім іншому образі, щоб заспівати свою номіновану на "Оскар" пісню з "Кращого стрілка: Маверік". Вона змінила своє дизайнерське плаття на просту чорну футболку, рвані чорні джинси та кросівки, представивши "глибоко особисту" пісню.

"Ми всі потрібні один одному", - сказала вона. "Нам потрібно багато любові, щоб пройти через це життя. Іноді нам потрібні герої. Герої оточують нас всюди", - додала вона.

Вона продовжила: "Ти можеш бути власним героєм, навіть якщо ти відчуваєш себе розбитим всередині". Після свого виступу зал аплодував співачці стоячи.

"Hold My Hand" - це третя номінація співачки на Оскар за найкращу оригінальну пісню після "Shallow" з "Зірка народилася" у 2019 році та "Til It Happens to You" з "Мисливських угідь" у 2016 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що американська фантастична комедія "все скрізь і відразу" майже виграла все і скрізь на церемонії вручення Оскара.

Фільм очолив список із сімома перемогами на "Оскарі 2023". Американський абсурдистський комедійно-драматичний фільм став найбільшим переможцем ночі на заході з червоною доріжкою, усіяною зірками, оскільки він отримав нагороди за Найкращий фільм, найкращу режисуру, найкращу жіночу роль, найкращу чоловічу роль другого плану, найкращу жіночу роль другого плану, найкращий монтаж та Найкращий оригінальний сценарій на Гала в театрі Долбі в Голлівуді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти