StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лайма Вайкуле пояснила, чому почала співати українською мовою: "Це страшно"

18 липня 2024, 15:30
226
Українська пісня Вайкуле викликала резонанс у країні-окупанті.
Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле новини - Лайма Вайкуле висловилася про пісню українською мовою / колаж: Главред, фото: instagram.com/laima_vaikule_official

Латвійська співачка Лайма Вайкуле за більш ніж 50 років на сцені виконала пісні різними мовами світу. Однак у неї в репертуарі не було жодної пісні українською. До недавніх пір.

Днями Мережею розлетілося відео виступу артистки з треком українською мовою. Рішення включити його у свою концертну програму Вайкуле пояснила в інтерв'ю для каналу "Дождь".

"Я дуже боялася співати українською, тому що це завжди страшно. Англійською, латиською, литовською, російською і навіть французькою ми співали, а українською я не співала. У чому щастя? У тому, що ми можемо бути різними і співати різними мовами. Я дуже рада, така горда!" - заявила артистка.

Вона також розповіла, що нова пісня українською мовою, на її погляд, стане справжнім хітом. Виконувати її Вайкуле планує в дуеті з відомим українським співаком і Заслуженим артистом України Миколою Трубачем.

Дивіться відео, як Лайма Вайкуле співає українською мовою:

Кто такая Лайма Вайкуле?

Лайма Вайкуле - латвійська співачка й актриса. У серпні 2018 року, під час гастролей в Одесі, Вайкуле сказала, що не поїде виступати до Криму, який би гонорар їй не запропонували. Пізніше в ефірі телеканала Россия-1 співачка пояснила, що готова відвідати півострів тільки після зняття санкцій.
У лютому 2022 року виступила із засудженням вторгнення Росії в Україну

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Віра Брежнєва вперше заговорила про нові стосунки після розлучення з Костянтином Меладзе. Артистка відзначила одну особливу людину у своєму житті.

Також стало відомо, що Катерину Репяхову, дружину співака Віктора Павліка, у Молдові зупинили поліцейські. Це повторювалося двічі, через що блогерка вирішила обходити країну стороною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти