StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кусай лікті, Мурате: ексдружина Налчаджиоглу засвітилася в "бікіні помсти"

3 квітня 2024, 18:57
У пляжних знімках Лілії Реус у Мережі розгледіли красномовне послання колишньому чоловікові.
Лілія Реус
Лілія Реус показала пляжний образ після розлучення з Муратом Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

Наприкінці березня українська візажистка Лілія Реус повідомила про своє офіційне розлучення з турецьким бізнесменом і колишнім чоловіком Ані Лорак Муратом Налчаджиоглу. Вони розірвали стосунки через чотири місяці після весілля (до одруження зустрічалися три роки - прим редактора).

І хоч шлях Реус до розлучення з чоловіком був непростим, схоже, вона вже готова зануритися з головою в нові стосунки. Зараз друга ексдружина Налчаджиоглу разом із донькою і подругою відпочиває в Шарм-ель-Шейху.

На курорті кількість пікантного контенту в блозі Лілії в Instagram збільшилася. Наприклад, нещодавно вона опублікувала серію фото, на яких позує спиною до камери. Сидячи на краю басейну в бікіні "під зебру", вона хвалиться своїми жіночними вигинами.

відео дня

Безумовно, шанувальники Реус високо оцінили її пляжний образ та привабливу зовнішність. Водночас її нові знімки розглядають, як приховане послання: Налчаджиоглу, щоб нагадати, що він втратив, та іншим чоловікам, щоб натякнути, що вона пережила розлучення і готова рухатися далі.

Лілія Реус
Лілія Реус показала пляжний образ після розлучення з Муратом Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a____

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак і музичний продюсер Потап публічно звернувся до Насті Каменських з проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Також лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук вибачився за свою політичну кар'єру, яку він остаточно закінчив 2020 року. Артист визнав цей етап своєї діяльності помилкою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти