StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кошовий розповів, чи спілкується з Оленою Кравець після її відходу з "Кварталу"

2 травня 2024, 12:56
467
Шоумен зізнався, у яких стосунках проєкт розлучався з акторкою.
Євген Кошовий, Олена Кравець
Євген Кошовий про Олену Кравець - Кошовий розповів, як спілкується з Кравець / колаж: Главред, фото: instagram.com/evgenii.koshevoi, instagram.com/lennykravets

На початку 2023 року українська акторка і комік Олена Кравець покинула покинула Студію "Квартал-95", в якій творила понад 20 років. Для прихильників гумористичного проєкту це її рішення стало шоком, проте колеги прийняли його зі смиренням і розумінням.

Євген Кошовий, який став художнім керівником "Кварталу" після того, як Володимир Зеленський обійняв посаду президента України, розповів в інтерв'ю kp.ua, що з Кравець вони розлучалися мирно.

Утім, попри тісний зв'язок, який колектив вибудовував між собою всі ці роки, зберегти близькі стосунки особисто Кошовому та Олені Кравець не вдалося. Комік зазначив, що спілкується з колишньою колегою рідко - переважно на свята.

відео дня

"У кожного своє життя. Ми всі дорослі. І кожен приймає рішення сам. Олена все сказала чітко. Ми всі розуміємо одне одного, бо дійсно не перший рік знайомі. Вона прийняла рішення – потрібно, значить, потрібно. Тому ми з розумінням до цього поставилися. Спілкуємося дійсно дуже рідко. Ми завжди вітаємо одне одного зі святами. Ми розійшлися друзями", - розповів Євген Кошовий.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд Вищої ліги КВК "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит" та "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал". З грудня 2022 по кінець 2023 року —ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дім".

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше дружина Віктора Павліка, бізнесвумен і його концертна директорка Катерина Реп'яхова, розповіла, що співак готується до операції, оскільки його серце може зупинитися в будь-який момент.

Також кум Катерини Кухар, комік Юрій Ткач, розповів про розлучення балерини з Олександром Стояновим. Чутки про те, що в їхній родині не все гаразд, почали з'являтися восени 2023 року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти