StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Копія мама: Джессіка Альба показала свою дорослу доньку

8 червня 2024, 21:54
607
Джессіка Альба - горда мама своєї дорослої доньки.
Джессіка Альба та її донька
Джессіка Альба та її донька / Колаж Главред, фото Instagram/jessicaalba

Голлівудська акторка Джессіка Альба похвалилася свіжими фотографіями своєї старшої доньки Гонор, яка цими днями святкує 16-й день народження.

На своїй сторінці в Instagram, акторка опублікувала відео, що складається з фотографій дівчинки. На них є і дитячі фотографії, а також зображення вже дорослої і красивої дівчини. До слова, дочка Джессіки Альби дуже схожа на свою маму.

Тільки ось вона вже значно вища за свою знамениту маму.

відео дня

"Моя мила 16-річна Гонор. Я плачу, коли пишу це - це найніжніше почуття на світі - бути твоєю мамою. Твій милий, але мудрий характер з першого дня - надихає. Ти чуєш фальшивих людей, як ніхто інший. Ти легко відстоюєш свою правду, ти уважна і добра і глибоко піклуєшся про всіх, хто тебе оточує", - пише вона.

За словами Альби, вона дуже пишається своєю донькою. "Я так пишаюся тобою за те, що ти вибираєш те, що здається правильним, а не те, що круто, за те, що ти послідовно ставиш своє психічне здоров'я понад усе і за те, що не вибачаєшся за свою мрію. Ти потужна людина, і тобі всього 16!" - написала горда мама.

Зі своїм майбутнім чоловіком Кешом Ворреном зірка познайомилася 2004-го року, на зйомках "Фантастичної четвірки". Через три роки, 27-го грудня 2007-го року, Альба і Воррен оголосили про заручини. Заручилася пара 19-го травня 2008-го року в Лос-Анджелесі, а вже в червні Джессіка народила доньку Онор Марі.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі

Нагадаємо, раніше російський пропагандистський Instagram-канал опублікував відео, на якому повністю видно молодшу дочку Петра Чернишова та покійної Анастасії Заворотнюк Мілу.

Раніше Герман Ненов розповів, як Ані Лорак говорила йому, що хоче повернуться на український ринок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти