StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Комаров в Колумбії випробував на собі головний спосіб колумбійців розбагатіти

10 березня 2023, 13:04
Дмитро Комаров продовжує показувати українцям іншу сторону планети.
Дмитро Комаров в Колумбії
Дмитро Комаров в Колумбії / прес-служба 1+1

У п'ятницю, 10 березня, о 19:30 у новому випуску тревел-шоу "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1 Україна" мандрівник і журналіст Дмитро Комаров продовжить досліджувати колоритну і незвичайну Колумбію.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, в новому випуску, знятому до повномасштабного вторгнення, Дмитро Комаров покаже нестандартні способи розбагатіти, якими користуються колумбійці. Найдоступніший з них - лотерея, яка в цій країні вважається практично національною грою.

"Колумбійські лотереї славляться нечуваними виграшами. Наприклад, один з найбільших виграних джекпотів склав 29 мільйонів доларів", - повідомляє телеканал.

Щороку тисячі людей роблять ставку на свої виграшні номери, купують квиток і з нетерпінням чекають, коли вони стануть щасливими переможцями. На що вони тільки не йдуть, щоб збільшити свої шанси на успіх. Щоб їм точно пощастило, колумбійці готові звертатися до різних чаклунів і здійснювати різні ритуали. У Колумбії вважають, що виграти в лотерею – це не тільки удача, але і прихильність вищим силам.

Дмитро Комаров в Колумбії
Дмитро Комаров в Колумбії / прес-служба 1+1

"Лотерея для колумбійців - серйозна гра з високими ставками. Кожен мріє розбагатіти і змінити своє життя", – розповідає Дмитро Комаров.

Мандрівник познайомився з одним з найпопулярніших в Колумбії чаклуном на ім'я Раміро Лопес. Журналіст вирішив перевірити, скільки можна виграти в лотерею, якщо зробити ритуал, який начебто допоможе розбагатіти. Як зазначив Лопес, у нього дуже багато клієнтів. До Раміро звертаються навіть політики, зірки шоу-бізнесу, бізнесмени, адже вони вірять - чаклун точно знає, як залучити удачу і багатство.

Дмитро Комаров в Колумбії
Дмитро Комаров в Колумбії / прес-служба 1+1

Що це за ритуал і чи вдасться Дмитру Комарову виграти в колумбійській лотереї, дивіться у другому випуску "Світ навиворіт. Колумбія" 10 березня о 19.30 на телеканалі "1+1 Україна".

Нагадаємо, сезон про Колумбію Дмитро Комаров зняв до повномасштабного вторгнення. Команда проекту вирішила показати нові випуски, щоб підтримати українців у складні часи і подарувати позитивні емоції, хоча б ненадовго відволіктися від суворої реальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти