StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Коль, ну я плакала": Повалій зворушив путініст Басков

25 березня 2023, 21:32
Тепер уже російська співачка Таїсія Повалій, плаче побачивши співаючого Колю Баскова.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій / Instagram

Одіозний російський співак Микола Басков, який активно підтримує війну в Україні, раптово засмутив своїми горловими завиваннями співачку українського походження Таїсію Повалій, яка зрадила Україну і встала на бік терористичної держави Росії.

За інформацією пропагандистського видання Газета.ру, путініст Басков довів до сліз Повалій, виконавши пісню "Отпусти меня" в ході телешоу "Моя мелодія" на головному пропагандистському каналі "Росія 1".

"Коль, ну я плакала. Це так зворушливо! - сказала Повалій. - Сльози мене тиснули, я довго трималася, а потім не витримала".

За словами путінського посіпаки Баскова, він перехвилювався, побачивши Повалій, яка плаче. Артист зазначив, що композиція багато для нього означає: "Це наша з тобою мелодія. Вона важлива для мене".

Нагадаємо, раніше одіозний російський співак Микола Басков, який активно підтримує війну в Україні, зі сцени принизив свою колегу Ларису Долину.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував відео зі зйомок шоу на росТБ. На кадрах Басков вирішив уїдливо підколоти Долину.

Раніше також стало відомо, що у Росії Баскова довелося виводити на сцену, оскільки йому було важко пересуватися самостійно, пишуть росЗМІ.

"Баскова вели під руки. Одну ногу він підволікав. Кожен крок давався йому важко", - розповів очевидець.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти