StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зараз виглядає улюблена наложниця фараона Анк-су-Намун з фільмів "Мумія"

7 червня 2023, 15:07
Кохання сильніше за смерть - сюжетна лінія любові Анк-су-намун (Патрісія Веласкес) та Мумії змушувала глядачів перейнятися симпатією до "поганих хлопців".
Патрісія Веласкес
Патрісія Веласкес у фільмах "Мумія" зіграла наложницю фараона Анк-су-намун / колаж: Главред, фото: imdb.com

Що якщо всі історії про скарби гробниць фараонів та прокляття мумій - чиста правда? Авантюристу Ріку О'коннеллу вдалося на власній шкурі відчути гнів Стародавнього Єгипту.

Втім, у нього дуже приємна компанія - боязка бібліотекар-єгиптолог на ім'я Іві, яка також є реінкарнацією доньки єгипетського фараона Сеті I. Їх пригода перетворюється в чисту фантастику, коли їм доводиться протистояти повсталим з потойбічного світу коханцям - первосвященику Імхотепу та улюбленій наложниці фараона на ім'я Анк-су-намун.

Такий закручений, але до біса захоплюючий сюжет в 1999 році представив глядачам режисер Стівен Соммерс у фільмі "Мумія". Картина виявилася настільки успішною, що касові збори перевищили бюджет стрічки більш ніж у п'ять разів. Тож не дивно, що всього два роки по тому пригодницький бойовик отримав продовження - в 2001 вийшла картина "Мумія повертається".

відео дня

Нарівні з головними героями, особливою любов'ю глядачі перейнялися до лиходіїв з "Мумії" - історія забороненого кохання між чарівним "Мумією" Імхотепом і Анк-су-намун, довжиною в тисячі років, припала всім до смаку.

До того ж Патрісія Веласкес, починаюча венесуельська кіноакторка, була дуже красива. Її персонаж поєднував в собі фізичну привабливість, гострий розум, хитрість, незрівнянні вбрання і бойові мистецтва. Бійка з Іві (Рейчел Вайс) на парних саї досі викликає у глядачів зітхання захоплення.

Патрісія Веласкес
Патрісія Веласкес у ролі Анк-су-намун / imdb.com

У 1999 році, коли вийшла перша "Мумія" Веласкес було 28 років: вона тільки почала свою акторську кар'єру, і її ролі можна було перерахувати на пальцях однієї руки. До цього акторка займалася модельним бізнесом - з 17 років вона блищала на головних світових подіумах нарівні з Наомі Кемпбелл, Ліндою Євангеліста та ін., двічі входила в списки "найсексуальніших жінок у світі", знімалася в кліпах.

У 1995 році Патрісія вирішила вивчати акторську майстерність, а вже в 1997-му оголосила про завершення кар'єри моделі. З тих пір вона жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Після оглушливого успіху "Мумій" Веласкес знялася в більш ніж 20 фільмах і серіалах ("Мисливці за розумом", "Прокляття Ла Йорони", "Зле" та ін.).

Зараз Патрісії Веласкес 52 роки. Вона виховує доньку, займається благодійністю (є амбасадором ЮНЕСКО з прав корінних народів), знімається в кіно і для модних журналів в своє задоволення. У 2015 році випустила мемуари, через які зробила камінг-аут, як лесбіянка.

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену-королеву воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти