StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зараз виглядає красуня-поліцейська Петра з фільмів "Таксі"

8 червня 2023, 21:21
Муза іменитих кутюр'є Емма Віклунд ідеально вписалася в роль прекрасної Петри в бессоновському "Таксі".
Емма Віклунд
Емма Віклунд в ролі Петри в кінофраншизі "Таксі" / колаж: Главред, фото: imdb.com

У 1999 році на світові екрани вийшов перший фільм однієї з найуспішніших кінофраншиз Франції від Люка Бессона "Таксі". Історія розповідає про пригоди водія таксі Даніеля та його друга, поліцейського Емільєна. Разом вони допомагають марсельським правоохоронцям ловити винахідливих злочинців.

У цій непростій справі їм допомагала чарівна Петра - яскрава, довгонога і блакитноока блондинка, яка була спершу колегою Емільєна, а потім його дружиною.

І хоч Петра - персонаж другого плану, глядачам вона запам'яталася навіть більше, ніж, наприклад, наречена Даніеля Лілі (у виконанні Маріон Котійяр).

відео дня

Петру Кутан-Корбадек в чотирьох фільмах з франшизи "Таксі" зіграла шведська модель і акторка Емма Віклунд. Свою кар'єру вона починала в якості моделі (хоча в дитинстві мріяла стати балериною, куди її не взяли через занадто великий зріст). Вона блищала на світових подіумах нарівні з Ліндою Євангелістою і Тайрою Бенкс для відомих модних будинків Versace , Dior, Thierry Mugler, Christian Lacroix і Lanvin. Також знімалася для кліпу Джорджа Майкла на пісню "Too Funky".

Емма Віклунд
Емма Віклунд у ролі Петри у кінофраншизі "Таксі" / imdb.com

Паралельно з модельною кар'єрою Віклунд пробувала свої сили в кіно. Її дебют відбувся в 1992 році. Вона грала в основному епізодичні ролі моделей, поки в 1999 році Бессон не розглянув в ній ту саму Петру - врівноважену, впевнену в собі, сильну і прекрасну. Ця роль принесла Еммі світову популярність.

Втім, після "Таксі" у неї було лише кілька незначних кіноробіт. Проте в рідній Швеції вона є вагомою медіафігурою - кілька років вона вела власне шоу і досі користується впливом у світі моди. Зараз "Петрі" Віклунд 54 роки. Вона щаслива в шлюбі з журналістом Хансом Віклундом, разом вони виховують двох дітей. Вона також є творцем бренду косметики Emma S.

Емма Віклунд
Як виглядає Емма Віклунд зараз / instagram.com/emmaofstockholm

Раніше Главред розповідав, яка доля спіткала і як сильно змінилася Люсі Лоулесс, яка зіграла легендарну Ксену-королеву воїнів в однойменному серіалі кінця дев'яностих.

Хоча більш несподіване перетворення відбулося все ж з Мелісою Джоан Харт - з юної відьми Сабріни з серіалу "Сабріна - маленька відьма" вона перетворилася на зрілу жінку, в якій все рідше і рідше впізнають ту саму дівчину з магією і чарівним котом Салемом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти