StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Jerry Heil показала важку реабілітацію після жахливого падіння

27 грудня 2023, 11:56
Цілий рік Яна Шемаєва терпіла біль та спазми, які заважали їй вільно виступати.
Jerry Heil
Jerry Heil розповіла, як відновлюється після перелому ребра / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil

Наприкінці грудня минулого року українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) під час концерту в Тернополі впала в оркестрову яму. Із залу артистку відвезли на швидкій - після падіння з триметрової висоти вона отримала численні забої та зламала ребро.

Незважаючи на травми вже через тиждень Хейл виписалася з лікарні і приступила до запису нових треків, хоч і скаржилася на біль в легенях під час співу. Нещодавно вона зізналася, що так і не завершила належне лікування після перелому.

Яна у своєму блозі в Instagram показала, як справляється з наслідками падіння рік по тому. Артистка проходить реабілітацію в одній з клінік, де їй допомагають виконувати оздоровчі вправи. Також Джеррі проходить курс голковколювання.

відео дня

І хоч на відео, якими поділилася зірка, вона часом скрикує від болю, ці відчуття - ніщо в порівнянні з тим болем, який їй доводилося терпіти цілий рік після перелому.

"Нещодавно був рік, як я зламала ребро - і тільки зараз я вирішила піти на реабілітацію. Нащо я рік ходила з цим болем, коли можна було просто відвідати декілька сеансів - я не знаю. Голки в м'язи - це максимально неприємно. Але це те, що позбавило мене спазму, від якого жодні масажі не могли позбавити мене цілий рік!" - зізнається Джеррі Хейл.

Jerry Heil
Jerry Heil розповіла, як відновлюється після перелому ребра / колаж: Главред, фото: instagram.com/thejerryheil

Раніше український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як непросто було готувати для першої леді України. Кулінар зазначив, що для цього йому довелося пройти складну схему перевірок.

Також українська співачка Наталія Валевська запідозрила в плагіаті учасницю Нацвідбору на Євробачення-2024, яка виступає під псевдонімом Anka. Обидві артистки мають пісні з однаковими назвами та схожим приспівом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти