StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Популярний шоумен зізнався, що відбив дружину в іншого чоловіка: "Це мотивувало"

23 січня 2024, 22:49
666
Андрій Бєдняков розповів, як добивався Анастасії Короткої, а вона - чим так сильно її привабив чоловік.
Андрій Бєдняков, Анастасія Коротка
Андрій Бєдняков розповів, з чого почалися його стосунки з Анастасією Короткою / колаж: Главред, фото: instagram.com/biedniakov

Український шоумен Андрій Бєдняков одружений на колезі Анастасії Короткій вже 9 років. Разом пара виховує сина і доньку. Вони виглядають зразковою сім'єю, однак мало хто знає, з чого саме почалася їхня історія кохання.

В інтерв'ю Раміні Есхакзай Бєдняков зізнався, що відбив кохану в іншого чоловіка. Молоді люди познайомилися, коли разом грали в КВК - Андрій помітив Настю серед інших, та вирішив будь-якою ціною зав'язати з нею стосунки. Той факт, що його обраниця була зайнята, його анітрохи не бентежив, а лише розохочував.

"Був спільний захід, нас покликали подивитися на репетицію, Настя сподобалася. Команда, де грала Настя, вони були тоді зірками, про них писали в газетах. Це була стандартна історія: погляди, щось пожартував, підколов. Потім поїхали разом на гастролі з КВК, дізнався, що у неї був хлопець, це ще більше мотивувало. Так якось все вийшло", - розповів шоумен.

відео дня

Коротка в свою чергу зізналася, що і сама відразу поклала око на Андрія - їй сподобалося, що хлопець був не тільки зовні привабливим, але і володів мужністю, рішучістю і хорошим почуттям гумору.

До весілля пара довго зустрічалася, і Бєднякова такий стан речей влаштовував - шлюб для нього був формальністю. Однак він вважав, що його кохана цю думку не поділяла. "Ми якось про це взагалі не думали. Я освідчився виключно через Настю, бо мені здається, дівчині хочеться цього. Цей стереотип, що маєте обов'язково одружитися... Я зараз вважаю, що якщо не хочете одружуватися, просто живіть разом", - розповів він.

Раніше стало відомо, що українська співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин офіційно розлучилися. Про розставання пара оголосила через два місяці після того, як відзначила першу річницю весілля.

Також українська акторка і ведуча Лілія Ребрик розповіла про мінуси нової вагітності. Вона проходить цей шлях вже втретє, але нинішній досвід артистка вважає абсолютно унікальним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти