StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відома голлівудська акторка вімкнула повітряну тривогу на концерті в Нью-Йорку

23 листопада 2022, 17:47
Віра Фарміга нагадала, що війна в Україні триває, не час розслаблятися.
Віра Фарміга
Віра Фарміга вімкнула сирену на своєму концерті і крикнула "Слава Україні" / instagram.com/verafarmiga

Голлівудська акторка українського походження, зірка серії фільмів "Закляття", Віра Фарміга провела акцію на підтримку України.

Під час концерту в Нью-Йорку в школі Rock Academy артистка раптово включила сигнал повітряної тривоги - звук, знайомий кожному українцю, символ біди і болю. Поки звучала сирена, Фарміга виголосила невеличку промову.

"Ми проти політиків, які підтримують війну. Ми будемо протестувати. Будемо протестувати! Слава Україні!" - крикнула актриса зі сцени. Відео з фрагментом виступу вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Фарміга - американка у першому поколінні. Її батьки - вихідці з України. Бабуся і дідусь по материнській лінії, обидва українці, познайомилися в Німеччині, в таборі для біженців під час Другої світової війни. У США мама Віри приїхала з батьками в ранньому дитинстві. Батько Фарміги народився в Україні, потім переїхав з батьками в Аргентину, а після - в США.

У родині Віри розмовляла українською мовою, до 6 років вона не знала англійської. Навіть коли вона стала відомою в Голлівуді акторкою, Фарміга не забула про своє українське коріння, і з першого дня повномасштабної війни на її історичній батьківщині, вона займається підтримкою своїх співвітчизників.

Раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти