StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Виснажена Белла Хадід показала страшне обличчя своєї хвороби

8 серпня 2023, 01:40
1049
Хадід-молодша розповіла про важке лікування від хвороби Лайма, через яке вона тимчасово покинула подіум.
Белла Хадід
Белла Хадід показала, як проходить лікування від хвороби Лайма / колаж: Главред, фото: instagram.com/bellahadid

26-річна супермодель Белла Хадід своїм раптовим зникненням зі світу фешн і соціальних мереж породила чимало пліток і домислів. Багато хто був переконаний, що манекенниця важко переживає розрив зі своїм бойфрендом, режисером і арт-директором Марком Кальманом, через що стала зловживати алкоголем і нібито навіть лягла в клініку.

Лікарня зараз в житті Хадід і правда присутня, проте не як допомога в лікуванні залежностей. Останні кілька місяців вона лікується від спалаху хвороби Лайма, яку їй вперше діагностували в 2012 році.

Белла на своїй сторінці в Instagram показала серію сумних знімків - вона виглядає виснаженою, втомленою і практично не з'являється без крапельниці в руці. При цьому вона зазначила, що намагалася обрати найпозитивніші фото, щоб не показувати весь той біль, який вона переживає зараз.

відео дня

Втім, модель поспішає запевнити шанувальників - з нею все буде добре. Непростий період їй допомагає пережити сім'я і вихованець - собака на прізвисько Гліззі Пі. Бінс або Петунія.

"Маленька я, яка страждала, так пишалася б дорослою мною за те, що я не відмовилася від себе. ... Всесвіт працює найболючішим і прекрасним чином, але я повинна сказати, що якщо ви боретеся, то все налагодиться. Я обіцяю. Зробіть крок убік, залишайтеся сильними, вірте в свій шлях, йдіть до своєї істини, і хмари почнуть розсіюватися. У мене так багато подяки і планів на життя! Ці 100+ днів Лайма, хронічна хвороба, лікування коінфекції, майже 15 років невидимих страждань, все це було вартим того, якщо я зможу, дасть Бог, прожити все життя, поширюючи любов, і по-справжньому стати собою. Вперше в житті", - також поділилася роздумами про хворобу Белла Хадід.

Раніше Рікі Мартін порушив мовчання і відверто розповів про своє розлучення. Новина про те, що він розходиться зі своїм чоловіком, художником Джваном Йосефом, була для шанувальників, як сніг на голову.

Також стало відомо, що 64-річна поп-діва Мадонна повернулася до підготовки Всесвітніх гастролей, які їй довелося відкласти через складну бактеріальну інфекцію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти