StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірина Шейк втратила 11 мільйонів підписників за добу: що сталося

26 липня 2023, 10:31оновлено 26 липня 2023, 11:16
Американське видання вирішило розібратися в тому, що сталося з соціальною мережею Ірини Шейк.
Ірина Шейк втратила не тільки бойфренда
Ірина Шейк втратила не тільки бойфренда / Колаж Гдавред, фото Instagram / irinashayk / cristiano

Російська модель Ірина Шейк втратила 11 мільйонів підписників в Instagram через 24 години після розриву з Кріштіану Роналду, який, як виявилося, є найпопулярнішою людиною в соціальній мережі.

Російська супермодель вперше зустрілася із зіркою португальського футболу на зйомках реклами Armani в 2010 році, пише Page Six.

Вони зустрічалися майже п'ять років, протягом яких разом подорожували по всьому світу і навіть знялися для спекотної обкладинки іспанського Vogue, на якій спортсмен стояв оголеним позаду брюнетки.

відео дня

Але до січня 2015 року їх роман закінчився.

"Ми можемо підтвердити, що Ірина Шейк розірвала відносини з Кріштіану Роналду", - сказав тоді її представник, наполягаючи на тому, що розрив не має нічого спільного з тим, що Шейк не з'явилася на вечірці з нагоди 60-річчя матері Роналду напередодні Нового року.

Нагадаємо, Главред писав про те, що Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали російські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Раніше Шейк, яка відмовляється давати будь-які політичні коментарі і висловлювати своє ставлення до війни, яку розв'язала її батьківщина Росія проти України, виклала на своїй сторінці в Instagram свіже фото.

Тим часом, фото, м'яко кажучи здивували шанувальників супермоделі, тому що нагадали "старі протерті шкарпетки", на які наділи "мамині підбори".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти