StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Напилася горілки і чудить": Шейк розмалювала обличчя в кольорах прапора Росії

16 березня 2023, 13:52оновлено 16 березня 2023, 16:37
Російська супермодель, схоже, приймає сторону зла і боїться про це заявити привселюдно.
Ірина Шейк
Ірина Шейк / instagram.com/irinashayk

Російська супермодель Ірина Шейк схоже не спроста потрапляє в скандали, пов'язані чи то з символікою РФ, чи то з прапором, чи то з маркером тероризму - буквою Z.

Модель, яка вже не раз була пов'язана з терористичною Росією, знову виклала фото в Instagram, на якому показала свій новий бодіарт. І все б нічого, якби кольори "прикраси" відчайдушно не нагадували російський прапор. Так, синя і червона фарби були накладені на обличчя Шейк, а друга частина обличчя залишилася білою.

Крім того, Шейк відчинила своє декольте, де червоними літерами було написано "Ірина".

Ірина Шейк
Ірина Шейк / Instagram

Коментатори поста природно побачили в зображенні російський прапор і почали про це писати на сторінці зірки.

"Це прапор Росії", "Я хочу це розвидіти", "Дуже символічно, як на мене - символ рашки з руками по лікоть в крові", "Це НАША дівчинка", "Міць", "Руки в крові", "Напилася горілки і чудить", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали ра * * істські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Незважаючи на те, що на початку повномасштабної війни модель закликала до миру і навіть публікувала контакти організацій, чия діяльність спрямована на допомогу постраждалим від російської агресії українцям, це використання Z-символіки було сприйнято вкрай негативно. Світове співтовариство сколихнула ця витівка Шейк, і вони закликали світові бренди розірвати робочі контракти з моделлю.

Крім того, раніше 55-річна актриса, любителька Путіна Марія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні.

На її думку, треба надати всім артистам можливість виступати на сцені під фашистською Z-символікою, і тоді "зрадники будуть видавати себе самі". У такому випадку артисти вже більше "не зможуть приховувати свої політичні погляди, що дасть російській владі побачити, хто є хто", зазначила Шукшина.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти