StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ірина Шейк біситься через роман Бредлі Купера з Джіджі Хадід

24 жовтня 2023, 09:21
Модель російського походження засмучується через молодість нової пасії Купера.
Ірина Шейк не може змиритися з новими стосунками колишнього
Ірина Шейк не може змиритися з новими відносинами колишнього / Instagram / irinashayk

Колишня дружина Бредлі Купера, модель російського походження Ірина Шейк не в захваті від нових багатообіцяючих відносин з Джіджі Хадід, повідомляє джерело Page Six.

"Ірина незадоволена тим, що Бредлі зустрічається з іншою супермоделлю, з тією, яка молодша", — повідомляє джерело. "Це застало її зненацька", - додає він.

Джерело також зазначило, що 37-річна Шейк, здавалося, скористалася будь-якою можливістю, щоб її сфотографували папараці, і навіть виглядала найкраще, коли проводжала спільну шестирічну дочку до школи.

відео дня

"Вона начебто каже: "Дивись, я все ще гаряча", — каже джерело.

Пара батьків Шейк і Купер, які зараз мають дружні стосунки, почали зустрічатися в 2015 році, розлучилися в 2019 році і з тих пір знову і знову перетинаються.

Джерело каже, що ми можемо побачити пару разом на Хеллоуїн. Раніше вони проводили відпустку разом.

Нагадаємо, раніше Ірина Шейк потрапила в скандал, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram фото з підписом, в якому використовувала букву Z. Її обрали російські пропагандисти, як один із символів війни з Україною.

Незважаючи на те, що на початку повномасштабної війни модель закликала до миру і навіть публікувала контакти організацій, чия діяльність спрямована на допомогу постраждалим від російської агресії українцям, це використання Z-символіки було сприйнято вкрай негативно. Світове співтовариство сколихнула ця витівка Шейк, і вони закликали світові бренди розірвати робочі контракти з моделлю.

Раніше також Ірина Шейк втратила 11 мільйонів підписників в Instagram через 24 години після розриву з Кріштіану Роналду, який, як виявилося, є найпопулярнішою людиною в соціальній мережі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти