StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Федишин похвалилася "уловом" для ЗСУ: "Хто порахує?"

30 червня 2024, 21:52
208
Співачка показала, які корисні гостинці везе нашим бравим захисникам.
Ірина Федишин
Ірина Федишин новини - Федишин показала, куди витратила донати / колаж: Главред, фото: instagram.com/irynafedyshyn

Останні два місяці українська співачка Ірина Федишин перебувала в концертному турі по США і Канаді. Крім розважальної складової в її виступах була і важлива благодійна місія.

За цей час артистка та її команда збирали кошти на автомобілі для ЗСУ. І успіхи Федишин на цьому терені воістину захоплюють.

У своєму блозі в Instagram співачка показала ролик, на якому вона позує на тлі машин, які їй вдалося придбати за донати. "Купили для ЗСУ. Ану, хто порахує скільки? Хлопці, віримо у вас. Результат мого туру Америка - Канада. Дякую усім своїм прихильникам, які були на концертах. Разом непереможні", - підписала відео Федишин.

відео дня

За найскромнішими підрахунками в кадр потрапило близько п'яти десятків автомобілів, які призначені для українських захисників. У коментарях шанувальники дякують співачці та її команді за таку солідну допомогу.

Дивіться відео Ірини Федишин із результатами її американського туру:

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Кріпосна", українська акторка Анна Сагайдачна, розлучилася з чоловіком. Розрив стався ще рік тому, але артистка зважилася заговорити про це лише зараз.

Також український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узелков знову опинився в лікарні. Спочатку року він переніс кілька госпіталізацій у зв'язку зі спортивними травмами, але зараз до лікарів його привела інша проблема.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти