StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Груди в різні сторони": Бабкіну жорстко висміяли після поїздки на Донбас

19 жовтня 2022, 10:59
Надія Бабкіна повністю продалася путінському режиму.
Надія Бабкіна
Бабкіну жорстко висміяли після поїздки в Донбас / скріншот росТБ

Співачка Надія Бабкіна, яка активно підтримує війну в Україні, охоче подорожує на Донбас, де займається пропагандою.

Рустам Солнцев у своїй авторській програмі на YouTube висміяв артистку. Дісталося Бабкіній від шоумена і за імідж, і за нібито не реалізований творчий потенціал.

"Діти вийшли з катакомб, і тут вони потрапляють в руки до кого? Наді Бабкіній. Як вам взагалі таке? І тут їх бачить заслужена артистка Надя Бабкіна, в дівоцтві Засєдатєлєва. Яка мати захоче, щоб її дитина вийшла в обійми Бабкіної і її театру? Яка божевільна захоче, щоб її дитина мала справу з Бабкіною і Красовським? Вона як і раніше упир. Вона була упирем і упирем залишиться. Вона упирем-фріком піде до праотців. Не заспівавши жодної пристойної пісні. Жодної! У неї поле неоране було брати російські пісні і співати їх в новому форматі, в новій обробці. Козачка Надя чорта не боїться, сіськи в різні сторони - ось це ось воно?", - задався питанням Солнцев.

відео дня

Нагадаємо, раніЕ Бабкіна, нахабно і завзято посміхаючись зморшкуватим обличчям, стояла на тлі руїн драмтеатру - на який російські окупанти скинули бомбу 16 березня нинішнього року.

"Вчора ми з ансамблем "Російська пісня" дісталися до селища Володарське "Донецької Народної Республіки". До цього заїхали в Маріуполь, де побували в будівлі зруйнованого драмтеатру, але про це я розповім окремо", – цинічно писала в мережі Бабкіна.

Також ми писали, що комік і шоумен Максим Галкін, який виступає проти війни в Україні, пройшовся по надії Бабкіній і Ларисі Доліній.

За його словами, ці дві зірки люблять батьківщину небезкорисливо - вони домагаються привілеїв і грошей від влади.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти