StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їй не 15": Ектор Хіменес-Браво відповів на хейт за занадто молоду коханку

7 серпня 2022, 23:48
Кулінар заявив, що вибирав українку, тому що вони добре виглядають.
Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво прокоментував роман з дівчиною-українкою / instagram.com/hectorjimenezbravo

Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво нещодавно поділився знімком своєї коханої, за що нарвався на критику від шанувальників. Багатьом дівчина здалася занадто молодою - над кулінаром навіть стали жартувати, мовляв знайшов собі в 50 років дівчинку-підлітка.

В інтерв'ю для 24 Каналу Хіменес-Браво вирішив прокоментувати свій роман із загадковою дівчиною. "Вона українка. Коли опублікував спільне фото, було багато коментарів, що їй 15 років. Звісно, що це не так. Ми разом вже дуже довго, я не хотів афішувати стосунки, бо є багато людей, які не розуміють цього. Так, вона виглядає дуже молодою. Я вирішив обрати українку, бо українські дівчата завжди молоді", - з посмішкою розповів шоумен.

Також, за його словами, вони у відносинах вже довгий час, і навіть живуть разом під Києвом. Зараз вона перебуває у Варшаві, доглядає хвору маму. Однак шеф-кухар припускає, що скоро кохана повернеться до нього, в Україну.

відео дня

Сам він надовго залишити нашу країну не може, так як вважає своїм обов'язком допомагати українцям.

"Вона щаслива, бо бачить, як я люблю її батьківщину. Вона бачить, що готовий на все заради України. Багато іноземців думають, що можна виїхати й забути те, що тут відбувається. Я так не можу. Щоразу, коли їду у Варшаву, намагаюся трішки відпочивати, забувати про війну, але не можу. Щохвилини, коли я не тут, відчуваю, що треба повертатися", - розповідає Хіменес-Браво.

Раніше герцоги Кембриджські разом відвідали публічний захід, під час якого Кейт Міддлтон зняла обручку. У ЗМІ підозрюють між подружжям сварку через роман принца Вільяма на стороні.

Також стало відомо, що український футболіст, член Національної збірної України Артем Довбик вперше став батьком. Первістка спортсмену подарувала його дружина Юлія Черненко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти